četrtek, 8. julij 2010

Napovedi - Kaj bomo gledali 2

Še enkrat o filmih ki obetajo dobro filmsko zabavo v prihajajočih mesecih. Nekateri izmed teh filmov (Get Low, Winter's Bone) verjetno nikoli ne bodo prišli v domače kino dvorane, saj gre za neodvisne filme, ki v pravilu ne dobijo distribucije. Zato bomo potrpežljivo počakali nekaj mesecev na izid DVD-jev.

****************************************************************

Get Low (2009)


Zgodba o človeku ki želi organizirati lastno poslovilno-pogrebno zabavo, čeprav še ni mrtev. Bill Murray in Robert Duvall v režiserskem debiju Aarona Schneiderja, ki v svoji kolekciji že ima oskarja za kratki film.

V domačih kinih: Najbrž nič od tega




Winter's Bone (2010)


Jennifer Lawrence bo iskala očete na begu, ki ga sumijo preprodaje mamil. Cela družina lahko konča na cesti, kajti oblasti bodo zasegle družinsko hišo, če se oče ne bo predal. Zmagovalec Sundancea 2010.

V domačih kinih: Najbrž nič od tega



The Social Network (2010)


Po dveletnem premoru je z nami znova David Fincher. Film se bo vrtel okoli Eduarda Saverina in Marks Zuckerberga, ki sta soustanovitelja priljubljenega spletišča Facebook. V glavnih vlogah  Jesse Eisenberg in Andrew Garfield. Prvi napovednik ne odkriva prav veliko, v ameriških kinih jeseni 2010.

V domačih kinih: predvidoma Oktober 2010



Predators (2010)


Nimród Antal, ameriški režiser madžarskih korenin režiser, ki je na zadnje zelo razočaral z Armored že ima novo železo v ognju. Tokrat so napovedi veliko bolj obetavne, nekateri trdijo, da je ta film dostojno nadaljevanje izvirnika iz leta 1987. V glavnih vlogah Adrien Brody, Topher Grace, Laurence Fishburne ...

V domačih kinih: Julij 2010



Salt (2010)


Salt Phillipa Noycea je akcijski triler z Angelino Jolie v naslovni vlogi. Noyce je posnel nekaj lepih filmov, a dvomim da je Salt lahko kaj več kot velika komerciala uspešnica. Angelina  je  vsekakor garant doberega zaslužka na kinoblagajnah.

V domačih kinih: Avgust 2010

Ni komentarjev:

Objavite komentar