petek, 30. junij 2017

Logan (2017)


Slo naslov: Logan: Wolverine
Država: ZDA, Kanada, Avstralija
Jezik: angleščina
Leto: 2017
Dolžina: 137' ,  Imdb
Žanri: akcija, drama, zf
Slo recenzija: Filmstart, Mladina, Harb
Režija: James Mangold
Scenarij: Michael Green, Scott Frank, James Mangold
Igrajo: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen

[SLO]


V bližnji prihodnosti od vsega utrujeni Logan v skrivališču blizu mehiške meje skrbi za bolehnega profesorja X-a . Toda njegovi načrti, da se skrije pred svetom in zaščiti svojo zapuščino, se obrnejo na glavo, ko se k njima pred temnimi silami zateče mlada mutantka.

Zadnje poglavje sage o volkodlakem mutantu Loganu v režiji Jamesa Mangolda (Hoja po robu, 3.10 za Yumo, Wolverine). V temačni prihodnosti se ostarela Logan in profesor Xavier znajdeta v poslednji bitki mutantov in ljudi. Zlovešča korporacija pod vodstvom brezkompromisnega Nathaniela v boju z mutanti brez pomisleka uničuje svet, vendar se mu sama ne moreta upreti, saj Loganu pešajo moči celjenja ran, profesor Xavier pa zaradi Alzheimerjeve bolezni izgublja spomine. Edino upanje predstavlja mladi Loganov klon Laura, zato jo morata prijatelja na vsak način zaščititi in sprejeti poslednji boj na življenje in smrt. -KD Domžale

[ENG]


In the near future, a weary Logan cares for an ailing Professor X somewhere on the Mexican border. However, Logan's attempts to hide from the world and his legacy are upended when a young mutant arrives, pursued by dark forces.


Ocena


Ni komentarjev:

Objavite komentar