torek, 26. januar 2016

Šuplje priče - Zdej te je, a zdej te ni (2015)




Drugi naslovi: Tall Tales: Now You Are, Now You're Gone
Država: Slovenija
Leto: 2015
Dolžina: 100',  Imdb
Žanri: Komedija, Krimi, Triler
Slo recenzija: MladinaMMC RTV SLO
Režija: Samir Bajrić
Scenarij: Samir Bajrić
Igrajo: Samir Bajrić, Jure Gorjanec, Saša Pavlin Stošić, Dino Hajderović, Sanja Gregorčič, Jernej Škulj



[SLO]


Neobičajne zgodbe, ki se dogajajo vsak dan okrog nas, preproste ljudi spravijo v skrajne situacije, kjer je lahko vsak napačni korak usoden. Zabavne zgodbe o ljubezni in nasilju, pretepih in objemih, obračunih in nepričakovanih srečanjih, ki krojijo in včasih tudi zapečatijo usode številnih ljudi. Ko se na videz povsem običajne zgodbe prepletejo med seboj, ustvarijo napet, zabaven in nepozaben vrtinec nepovratno povezanih človeških usod, kjer življenje in smrt hodita po noževi konici.
Napeta zgodba s primesmi akcijskega trilerja, kriminalke in črne komedije se prične, ko se detektiv pod krinko zaradi psihičnih težav pri izvajanju svoje skrivne misije po pomoč zateče k zasebni psihiatrinji. Slednja sprva misli, da gre za navadnega pacienta, ki ima potrebo po »očiščevalnem« pogovoru in razkritju svojih burnih akcijskih doživetij, vendar kmalu spozna, da ima v rokah veliko zahtevnejši primer, ki mu sama morda ne bo kos. (vir: www.kolosej.si)

[ENG]


Due to psychological issues with performing his secret mission the undercover detective visits a private psychiatrist and tells her about the reason for his visit. When she thinks the detective is just another ordinary patient with a need for a "cathartic" conversation and discussing his heady action detective experience, she realizes he's a much more complicated case, a case she might not be able to take in her stride.


Ocena:


Ni komentarjev:

Objavite komentar