nedelja, 24. februar 2019

Mandy (2018)

Mandy (2018)

Slo naslov: Mandy
Država: ZDA, Belgija, VB
Jezik: angleščina
Leto: 2018
Dolžina: 121'Imdb
Žanri: akcija, grozljivka, triler
Režija: Panos Cosmatos
Scenarij: Panos Cosmatos
Igrajo: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Linus Roache


[SLO]


Izliv žanrskega čudaštva z izjemno igralsko izvedbo Nicholasa Cagea in eno zadnjih stvaritev filmske glasbe prezgodaj preminulega skladatelja Jóhanna Jóhannssona. 

Leto 1983. Red Miller je lesar, ki skupaj z izbranko Mandy Bloom živi v oddaljeni gozdni koči. Dekle nekega dne pade v oči blaznemu voditelju kulta, ki zbere skupino motociklističnih demonov, da bi ustrahovali zaljubljen par. Vendar pa Mandy med mučenjem umre in Redu se v trenutku poruši življenje, ki ga je tako skrbno gradil. Popolnoma zlomljen zdaj živi samo še za en cilj: s svojim samostrelom in sekiro bo izsledil huligane ter se jim maščeval za storjena grozodejstva. -Liffe

[ENG]


Taking place in 1983, Red is a lumberjack who lives in a secluded cabin in the woods. His artist girlfriend Mandy spends her days reading fantasy paperbacks. Then one day, she catches the eye of a crazed cult leader, who conjures a group of motorcycle-riding demons to kidnap her. Red, armed with a crossbow and custom Axe, stops at nothing to get her back, leaving a bloody, brutal pile of bodies in his wake.


Ocena



Ni komentarjev:

Objavite komentar