sreda, 4. avgust 2010

Napovedi - Kaj bomo gledali 3

----------------------------------------------------------------------
STONE

Robert De Niro je oficir za pogojno izpustitev zapornikov. V roke dobi primer obsojenca (igra ga Edward Norton) ki je pripravljen za pozitivno mnenje in svobodo storiti marsikaj. Zato De Niro »slučajno« sreča Nortonovo čudovito ženo (Milla Jovovich). Režiral bo John Curran (The Painted Veil, We Don't Live Here Anymore), scenarij podpisuje Angus MacLachlan (Junebug).

Na sporedu: ZDA - Oktober 2010,  SLO:?






TAMARA DREWE

Stephen Frears se bo predstavil s filmom Tamara Drewe, v katerem se mlada novinarka Gemma Arterton vrne v rojstni kraj na angleškem podeželju. Prišla je zaradi prodaje družinske hiše, njen prihod pa dodobra razburka strasti prebivalce zaspane vasi.

Na sporedu: ZDA - Oktober 2010,  SLO:?



MACHETE


Robert Rodriguez je fejk napovednik iz projekta Grindhouse spremenil v celovečerec, v katerem je Danny Trejo dobil glavno vlogo. Če zraven dodamo imena kot so:
Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Jeff Fahey, Don Johnson in Steven Seagal, je jasno da Rodriguez s tem filmom misli resno. Režijo tokrat sopodpisuje njegov stalni sodelavec Ethan Maniquis.

Na sporedu: ZDA - September 2010,  SLO:?




YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER


Woody Allen je zbral zanimivo igralsko zasedbo: Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas, Freida Pinto, Lucy Punch, s katero bo obdeloval njegova najljubša področja: ljubezen, družino in medčloveške odnose.

Na sporedu: ZDA - September 2010,  SLO:?



ENTER THE VOID


Enter the Void je režiral Gaspar Noé, človek ki nas je pustil odprtih ust z Irreversible. Zgodba spremlja nepomembnega prekupčevalca z mamili ki je bil ubit na Japonskem. Po smrti se vrne kot duh, da bo varoval sestro in tako izpolnil obljubo, ki jo je izrekel še v otroštvu.

Na sporedu: ZDA - September 2010,  SLO:?


Ni komentarjev:

Objavite komentar