četrtek, 20. december 2018

Person to Person (2017)

Michael Cera and Abbi Jacobson in Person to Person (2017), Photo by Ashley Connor


Slo naslov: Iz oči v oči
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Leto: 2017
Dolžina: 84' Imdb
Žanri: komedija, drama
Režija: Dustin Guy Defa 
Scenarij: Dustin Guy Defa 
Igrajo: Abbi Jacobson, Michael Cera, Tavi Gevinso, Bene Coopersmith, George Sample III, Isiah Whitlock Jr.


[SLO]


Ekscentrične anekdote o dnevu v New Yorku: mlada novinarka in čudaški šef, ki raziskujeta smrt, povezano z ročno uro, uporniška najstnica, ki svoje ideale le stežka usklajuje z željami, mladenič, ki se mora za vsako ceno pobotati z bivšo, in ljubitelj glasbe na lovu za redko vinilko.

Newyorčani se na lep jesenski dan soočajo z različnimi težavami: časopisni novinar Phil uvaja živčno in nerodno preiskovalno novinarko Claire, štiridesetletnemu Bennyju ponudijo glasbeno dragocenost, a se prodajalec izkaže za prevaranta, Ray se je zapletel v prepir z bratom svojega nekdanjega dekleta, ker je na spletu objavil njene gole fotografije, srednješolka Wendy pa odkriva svojo seksualnost, ki morda ni takšna, kot bi hotela. Skupek komičnih vinjet s svojim analognim pristopom in stiliziranim naturalizmom deluje kot posvetilo zgodnjim ameriškim neodvisnim filmom. -Liffe

[ENG]

Follows a variety of New York characters as they navigate personal relationships and unexpected problems over the course of one day.OcenaNi komentarjev:

Objavite komentar