sobota, 28. december 2013

Najboljših 25 - 2012


Konec leta je čas za različne preglede, nagrade in lestvice iztekajočega se filmskega leta. Mojo listo najboljših 25 sestavljam že četrtič in tudi tokrat sem eno leto zadaj. Le tisti pomembni in vplivni novinarji so videli vse večje filme tekočega leta, mi, navadni smrtniki, pa bomo naše sezname najboljših lahko kompletirali tam nekje do poletja, ali celo nekaj mesecev kasneje, ko bomo videli vse tiste filme, ki še niso dostopni. Kakorkoli, na koncu sem se odločil za teh 25 filmov. 

The ImposterEdit 3.1.2014


Objavo sem sestavil pred ogledom dokumentarca Teater ubijanja, ki si brez dvoma zasluži mesto med najboljših 25. Zato zdaj k temu seznamu dodajam še Teater ubijanja, ki bo 26. naslov na tej listi. Enostavno se ne morem odločiti, kaj brisati ven, zato bom tokrat naredil izjemo.    4 komentarji:

 1. Kako to lepo zgleda :) Škoda le, da nisi zlinkal do recenzije ...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Popravljeno.
   Mal sem se moral poigrati z nastavitvami, da ohranim zlato barvo.

   Izbriši
 2. Hvala za ta seznam. Ali boš naredil še TOP 25 za novejše letnice?

  OdgovoriIzbriši
 3. Ko sem nehal s pisanjem, sem opustil tudi TOP 25 rubriko. Zdaj, ko malo razmislim, mi to niti ne vzame preveč časa in verjetno bom v kratkem skupaj spravil listo za leto 2015, decembra pa še top filme iz leta 2016. Lp

  OdgovoriIzbriši